Tanja Kocman

Bi-jo-grafija

Sem od življenja šolana ženska, ki je že zgodaj odkrila veliko strast do izražanja. Tako v pisani kot v govorjeni obliki in občasno tudi ob zelo čustvenem izraznem plesu. Slednje počnem slabo in za to ne pobiram denarja, brez skrbi. Pri 22ih letih sem odkrila veliko strast do stand up-a, ker sem opazila, da združuje […]

Sem od življenja šolana ženska, ki je že zgodaj odkrila veliko strast do izražanja. Tako v pisani kot v govorjeni obliki in občasno tudi ob zelo čustvenem izraznem plesu. Slednje počnem slabo in za to ne pobiram denarja, brez skrbi.

Pri 22ih letih sem odkrila veliko strast do stand up-a, ker sem opazila, da združuje vse, kar rada počnem – govorim, izražam mnenje, nasmejem druge ter morda komu skozi humorno verzijo kakšnega ne tako smešnega dogodka tudi pomagam.

Pišem. To me osrečuje in izpolnjuje. Predvsem pa mi nudi obliko samoterapije, ki jo vsi potrebujemo. Vsi. Pa ali to pomeni, da se zaupamo mami, psihologu, psu ali Facebooku. Vsak po svoje. Jaz v kolumni. No, v treh :).

Govorim. Na radiu, v videih, na televiziji, odrih, v spanju … Zakaj pa ne? 🙂 In ljubim to.

Torej, vse to, kar počnem, me osrečuje. In, če se kje vaše povpraševanje križa z mojo strastjo, se lahko srečamo tudi mi.

Aja. Obožujem svojega psa in ne maram rozin. Ostalo je predmet debate.

Če pa želite še bolj podroben vpogled v moje življenje pa kliknite na moj Facebook. Tam sem. Zdi se, da vedno.